Handbal masculin

Tânărul jucător sucevean Daniel Stanciuc a marcat cinci goluri pentru România din postura de debutant

Suceveanul Daniel Stanciuc a debutat pentru echipa naţională de handbal masculin a României în cadrul turneului din Spania, unde a jucat în toate cele trei partide disputate. Selecţionata României a realizat un bilanţ de două victorii şi o înfrângere.

În primul meci, România a fost surclasată de Spania, scor 42-29, însă apoi a câştigat meciurile cu Argentina, 31-26 şi cu Bahrain, 27-24.

Handbalistul sucevean, care este mezinul echipei naţionale a României la cei doar 18 ani ai săi, a evoluat curajos în toate cele trei întâlniri marcând cinci goluri, două cu Spania, unul cu Argentina şi două cu Bahrain. De menţionat faptul că ultimele două formaţii, învinse de România, sunt calificate la Campionatul Mondial.

Daniel Stanciuc este considerat de specialişti unul dintre marile tinere talente ale handbalului românesc. Coordonatorul de joc legitimat la echipa Clubului Sportiv Universitar din Suceava, pentru care evoluează cu succes în Liga Zimbrilor, a fost, pe rând, căpitanul echipelor naţionale de cadeţi şi juniori ale ţării noastre, regăsindu-se în aceeaşi postură şi la lotul naţional de tineret.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI