Solicitările făcute de Consiliul Judeţean Suceava au găsit înţelegere

> Gheorghe Flutur a mulţumit premierului şi ministrului Finanţelor că asigură prin Legea bugetului localităţilor sucevene plata ratelor pentru creditul la proiectul „Utilităţi şi mediu”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, ieri, mulţumiri, atât Guvernului României, premierului Nicolae Ciucă, dar şi ministrului Finanţelor, Adrian Câciu, pentru că au ţinut seama de solicitările făcute de Consiliul Judeţean Suceava pentru alocarea de fonduri în cadrul Bugetului pe anul 2023 pentru cele 61 de localităţi afectate de creditul la Programul Utilităţi şi Mediu.

„Primăriile vor putea astfel plăti ratele şi nu se va ajunge la blocarea conturilor acestora” a spus Flutur.

El a menţionat că a avut şi marţi o discuţie cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, care l-a asigurat că a ţinut cont de solicitările CJ Suceava astfel încât să nu mai apară situaţia din 2022, când a trebuit ca parlamentarii suceveni de la PNL şi PSD să depună amendament la Legea Bugetului pe 2022 pentru rezolvarea problemei, dar că acum este Anexa 7.02, în care este prevăzută suma de 34,5 milioane lei.

„La o primă vedere, estimez că bugetul pentru 2023 se situează la nivelul anului 2022 şi dacă până la 15 decembrie va fi votată Legea Bugetului, eu cred că, ţinând cont de termene, vom avea Bugetul Judeţului Suceava la începutul lunii februarie 2023” a adăugat Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: