Noi lucrări de detonare a versantului de pe DN 17B de la Holda

DRDP Iaşi a anunţat participanţii la trafic că astăzi, 8 decembrie 2022, între orele 11:00 – 16:00, vor fi executate noi intervenţii pentru curăţarea versantului de materialul cu risc de prăbuşire, prin lucrări de detonare şi rânguire.

Lucrările vin ca urmare a emiterii ordinului de începere pentru contractul „Asistenţă tehnică şi execuţia lucrărilor pentru punerea în siguranţă a obiectivului de pe DN 17B, km 44+050 – km 44+260” a precizat sursa citată.

DRDP Iaşi recomandă folosirea rutelor alternative avute la dispoziţie, în condiţiile în care sectorul menţionat rămâne închis pentru toţi utilizatorii:

> Trafic uşor: Transrarău – DJ 175A şi pe drumul judeţean ce face legătura între DN 17, Frasin şi Holda (DJ 177A);

> Trafic greu: DN 17B, DN 17, DN 15C, DN 15B, între Vatra Dornei – Spătăreşti – Broşteni, sub rezerva unei restricţii de tonaj de 30 t pe DN 15B. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: