Actorul Roberto Benigni, premiat cu Oscar, l-a făcut pe papa Francisc să râdă

Actorul italian Roberto Benigni, premiat cu Oscar, şi-a adus miercuri stilul binecunoscut de interpretare la Vatican, unde s-a întâlnit cu papa Francisc, informează Reuters. Starul italian a avut o întâlnire privată cu suveranul pontif înaintea audienţei generale săptămânale a liderului de la Vatican, în timpul căreia au existat multe râsete şi replici amuzante.

 Atunci când Roberto Benigni a glumit spunând că papa Francisc este „luminos… emanând lumină”, liderul de la Vatican i-a răspuns astfel: „Nu exagera!”. „Dar trebuie să exagerez, sunt bucuros să mă aflu aici”, a continuat actorul italian. Roberto Benigni i-a făcut cadou suveranului pontif un set cu DVD-urile conţinând noul său spectacol despre viaţa Sfântului Francisc de Assisi, intitulat „Francis, cântăreţ bisericesc”, care este difuzat de serviciul de streaming Paramount Plus

Pe lângă rolurile sale de comedie, Roberto Benigni, al cărui film „Viaţa e frumoasă” a câştigat trei premii Oscar în 1999, a susţinut şi spectacole inspirate din „Divina Comedie” a poetului Dante Alighieri.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI