După şapte ani de la începerea proiectului

Sala de sport din Frătăuţii Vechi a fost inaugurată

> Totul e bine când se termină cu bine, a transmis Gheorghe Flutur, prezent la eveniment

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, marţi, la Frătăuţii Vechi, la inaugurarea unei săli de sport, investiţie începută în urmă cu şapte ani.

„Felicit primăria pentru că a finalizat această lucrare. În viaţă sunt şi lucrări care durează mai mult decât îţi programezi la început. Şapte ani de zile e cam mult. Mai sunt şi astfel de lucruri, dar totu-i bine când se termină cu bine şi văd zâmbete pe feţele copiilor” a spus Flutur.

El a arătat că asemenea situaţii care duc la prelungirea finalizării unor proiecte au mai fost în judeţ şi că s-au făcut demersuri pentru deblocări şi a dat ca exemplu o situaţie din Marginea unde un cămin cultural este blocat la CNI din cauza unui constructor.

„Noi, administraţia judeţeană ne bucurăm că am venit cu drumuri către Frătăuţi şi se merită. La capătul drumului te aşteaptă investiţii” a declarat preşedintele Flutur.

El a îndemnat primarii din judeţ să finalizeze tot ceea ce înseamnă dotarea şcolilor pentru că investiţiile în tânăra generaţie înseamnă investiţii în viitorul acestei ţări, dar i-a îndemnat şi să aducă noi investitori în localităţi pentru a avea bani la bugetele locale şi fonduri pentru a întreţine clădirile publice.

„Cer performanță. Aşa cum am cerut la SJU Suceava: noi am asigurat dotări, dar cerem calitatea actului medical. Aşa şi aici, cerem performanţă. Cât mai mulţi copii să-şi pună în valoare aptitudinile şi talentul sportiv pentru că dacă o sală de sport o transformi în depozit de cereale sau în sală de nunţi este dezastru” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: