Proprietarul apartamentului unde s-a produs explozia a murit la un spital din Iaşi

> El fusese aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea

Proprietarul apartamentului din blocul din Burdujeni unde s-a produs, luni dimineaţa, o explozie din cauza unei acumulări mari de gaze, a murit la un spital din Iaşi.

El fusese transferat la spitalul ieşean în stare foarte gravă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi mai multe traumatisme.

Bărbatul a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea, a ajuns în UPU Suceava politraumatizat şi cu arsuri de gradul 1, 2 şi 3 pe aproximativ 80% din suprafaţa corporală.

Explozia s-a produs în dormitorul apartamentului nr. 8 de la etajul doi al blocului 139 scara E.

În urma exploziei au rezultat pagube materiale importante atât în scara unde a fost explozia, cât şi la scara alăturată.

De asemenea, au mai fost afectate vecinătăţile pe o rază de 20 de metri, respectiv un punct termic şi o clădire de locuit şi au fost afectate de suflul exploziei 22 de autoturisme parcate în vecinătatea blocului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: