Proprietarul apartamentului unde s-a produs explozia a murit la un spital din Iaşi

> El fusese aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea

Proprietarul apartamentului din blocul din Burdujeni unde s-a produs, luni dimineaţa, o explozie din cauza unei acumulări mari de gaze, a murit la un spital din Iaşi.

El fusese transferat la spitalul ieşean în stare foarte gravă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi mai multe traumatisme.

Bărbatul a fost aruncat de suflul exploziei de la etajul al doilea, a ajuns în UPU Suceava politraumatizat şi cu arsuri de gradul 1, 2 şi 3 pe aproximativ 80% din suprafaţa corporală.

Explozia s-a produs în dormitorul apartamentului nr. 8 de la etajul doi al blocului 139 scara E.

În urma exploziei au rezultat pagube materiale importante atât în scara unde a fost explozia, cât şi la scara alăturată.

De asemenea, au mai fost afectate vecinătăţile pe o rază de 20 de metri, respectiv un punct termic şi o clădire de locuit şi au fost afectate de suflul exploziei 22 de autoturisme parcate în vecinătatea blocului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI