Profesoarele Dana Anton şi Anca Şoldănescu de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” nominalizate la Gala Premiilor revistei „Cariere”

Două profesoare de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, Dana Anton şi Anca Şoldănescu, au fost nominalizate la cea de-a 20 ediţie a Galei Premiilor Revistei Cariere, la secţiunea „Arhitecţii viitorului” – Premiu pentru iniţiative care facilitează accesul copiilor la resurse digitale.

Vor fi acordate 13 Premii de Excelenţă, dintre care la şase decizia vine în urma votului: Lider cu viziune, Antreprenor în România, Viitorul începe azi, Medici pentru România, Cum laude – arta la superlativ, Arhitecţii viitorului. Celelalte şapte premii sunt acordate onorific de către Revista Cariere: Lider autentic, Liderul viitorului, Fides – mândria de a construi împreună, Impact – uniţi în fapte bune, Legături durabile, Ambasador pentru viaţă, În slujba oamenilor. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin vot online. Potrivit organizatorilor, la Gala Cariere 2022 – Rescriem viitorul cu oameni care ne inspiră, care va avea loc pe 13 decembrie, sunt nominalizate personaje inspiraţionale, revoluţionare, ori de notorietate, care s-au remarcat prin viziune şi care şi-au lăsat amprenta asupra societăţii şi mediului de business.

Pe 1 decembrie 2022, de Ziua Naţională, profesoarele Dana Anton şi Anca Şoldănescu au marcat un an de la inaugurarea primei clase Smart pe care au realizat-o la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni. Exclusiv cu sprijin din mediul privat, acestea au reuşit într-un an să realizeze prin intermediul Asociaţiei „Educaţie, Joc, Sens” şase proiecte Smart educaţionale: au reamenajat şi dotat cu aparatură digitală patru clase, au creat un Laborator de engleză tematic („English Lab”) şi un Laborator de robotică.

Câştigătorii vor fi desemnaţi pe baza votului online, iar cei care vor să le sprijine trebuie să intre pe următorul link pentru a vota: https://www.galacariere.ro/vot/#btn_start . Nu este obligatoriu să votezi la toate categoriile, poţi selecta „Înainte” si mergi direct la ultima categorie „Arhitecţii viitorului” unde sunt nominalizate cele două profesoare din Fălticeni.

Haideţi să le arătăm respectul şi recunoştinţa noastră celor două profesoare din Fălticeni pentru proiectul clase Smart de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni şi „pentru puterea de a introduce schimbarea în bine cu atâta forţă constructivă şi energii pozitive”, după cum a remarcat Bogdan Baciu, managerul comercial al Centrului medical Emerald, fost elev al celor două profesoare şi fost delegat de tineret la ONU.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI