Mălini

Incendiu la o pensiune agroturistică

> Pompierii au intervenit cu zece autospeciale de stingere

Un incendiu a izbucnit luni seara la o pensiune agroturistică din Mălini, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată. El a spus că la faţa locului au intervenit pompierii militari şi civili cu zece autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD şi că nu au fost raportate victime.

În momentul izbucnirii incendiului, în spaţiul de cazare respectiv nu se aflau turişti, a mai menţionat maior Alin Găleată.

Potrivit unor surse, este vorba de pensiunea „La Filuţă”, unde acoperişul a fost afectat de flăcări pe o suprafaţă de 300 mp.

Incendiul ar fi fost generat de un cablu electric defect

Potrivit concluziilor echipei ISU Suceava care a cercetat cauza probabilă de izbucnire a incendiului, incendiul a fost generat de un cablu electric defect.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, a precizat că s-a stabilit că cel mai probabil, cauza de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect.

Incendiul a fost lichidat ieri la ora 2:00 după o intervenţie de aproape cinci ore a pompierilor care au acţionat cu zece autospeciale de stingere.

După ce au localizat incendiul, pompierii militari au îndepărtat învelitoarea din tablă pentru a căuta focare ascunse şi a lichida incendiul. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI