De pe şantierul DJ 178 dintre Humoreni şi Bălăceana

Gheorghe Flutur, încrezător că lucrarea va fi finalizată înainte de termen

> E o lucrare destul de complexă, dar mult aşteptată

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, de pe şantierul drumului judeţean DJ 178 care leagă satul Humoreni din comuna Comăneşti de Bălăceana că este încrezător că firma de construcţii va finaliza lucrările înainte de termen.

„Este o investiţie a Consiliului Judeţean Suceava pe o lungime de 3,3 kilometri cu circa 3,7 milioane de euro. E o lucrare destul de complexă, cu serpentine, cu ziduri de sprijin, cu drenaje, cu şanţuri periate” a spus preşedintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a remarcat că firma de construcţii lucrează şi acum şi a subliniat că sunt lucrări care se pot executa când temperatura exterioară este de zero grade Celsius.

Investiţia va trebui finalizată în 18 luni.

„Am reabilitat un pod peste apa Soloneţului, construim încă un pod nou de 12 metri lungime. Era de mult aşteptată această legătură pe „varianta scurtă” între Bălăceana şi Humoreni. Practic, legăm Valea Soloneţului de Ilişeşti, Ciprian Porumbescu, Măzănăieşti” a spus Flutur.

El a menţionat că CJ Suceava a avut mai multe şantiere în acest an, iar unele dintre ele s-au finalizat.

„Aici încă nu este finalizat, dar va veni şi asfaltul anul viitor. Văd că firma de construcţii este conştiincioasă, se ţine de treabă şi cred că va termina mai repede decât e prevăzut termenul în contract” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI