Turneul Campionilor Tenis 10 FRT Braşov

10 medalii pentru tenismenii fălticeneni

Municipiul Braşov a găzduit, în perioada 3 – 4 decembrie, a VII-a ediţie a Turneului Campionilor Tenis 10 FRT & Tenis Teens, competiţie organizată de Federaţia Română de Tenis. A fost cel mai aşteptat eveniment al anului pentru toţi tenismenii amatori cu vârsta cuprinsă între 5 şi 17 ani, medaliaţi, în sezonul 2022, la turneele FRT Tenis 10 & Teens, mai ales că s-a desfăşurat în premieră la 13 categorii de joc, meciurile având loc în două baze sportive, Tenis Arena şi Tenis Tour Office Gară.

Clubul ACS „Nada Florilor” din Fălticeni a participat cu 23 de sportivi, care au concurat la 9 niveluri de joc şi, după două zile de competiii, s-au întors acasă cu şapte medalii de aur, două medalii de argint şi una de bronz. La Nivelul Roşu Starter, Natalia Andrei a obţinut locul 1 şi Sofia Burlui, locul 3. La Nivelul Roşu Challenger, locul 2 a fost obţinut de Adelina Rădăşanu, la Portocaliu Starter locul 1 a revenit lui Alexandru Lazniuc iar la Portocaliu Challenger pe primul loc s-a situat Bianca Alexandra Sosoi. La Nivelul Verde, fete, locul 1 a revenit Elenei Tanasă, la Nivelul Verde Master pe locul 1 s-a clasat Daniel Mitocaru, la Verde Challenger medalia de aur a ajuns tot la un fălticenean, Christian Samachişa. La Nivelul Galben, finala a fost disputată între doi jucători legitimaţi la ACS „Nada Florilor”, locul I revenind lui Cristian Aciubotăriţei, care l-a învins pe colegul său de club Matei Ursache.

„A fost un turneu mult aşteptat de sportivii noştri. Ne-am pregătit de la sfârşitul verii, dar mult mai intens în ultima perioadă şi roadele s-au văzut. De fapt, rezultatele puteau fi şi mai bune, dar având mulţi copii la aceeaşi categorie, în fazele finale se eliminau între ei. Suntem mulţumiţi de rezultate, având în vedere participarea numeroasă – peste 140 de copii din toate zonele ţării şi cu rezultate foarte bune în turneele naţionale la care au participat.

Locul 1 pe ţară ne onorează, dar ne şi obligă. Mulţumesc copiilor pentru felul în care au jucat, părinţilor pentru efortul depus şi sponsorilor noştri – Ceztrans, Raitar, Romfour, Lumea perdelelor – pentru susţinere şi, nu în ultimul rând, domnului primar Cătălin Coman, care este mereu aproape de noi. Încercăm să continuăm tradiţia obţinerii de rezultate foarte bune pentru clubul «Nada Florilor» şi pentru municipiul Fălticeni, acesta fiind principalul obiectiv şi pentru anul 2023. Peste o săptămână urmează un alt turneu al campionilor M.P.G. la Cluj şi unul la Bucureşti. Le urez succes tuturor copiilor care vor participa”, ne-a declarat Marcel Dascălu, cel care se ocupă de pregătirea micilor campioni din urbea de pe Şomuz.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: