Voluntarii inimoşi de la ATOS Suceava, în vizită la Centrul „Emanuel”

Un strop de bucurie au încercat să le aducă celor de la Centrul „Emanuel” al Fundaţiei Fara tinerii din Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni (ATOS).

Proiectul Asociaţiei Culturale „Sfântul Mitropolit Dosoftei” e viu datorită acestor voluntari inimoşi care, la ceas de sărbătoare, de Ziua Bucovinei şi de Ziua Naţională, s-au deplasat la sediul Fundaţiei Fara pentru a desena şi a cânta împreună cu aceştia.

Îmbrăcaţi în costume populare, au pictat împreună un blid ţărănesc, pe un banner au scris „Hai în Bucovina!”, iar pe harta României, pe care au colorat-o cu drag, au desenat un băieţel şi o fetiţă îmbrăcaţi în costum popular.

Micii artişti au primit insigne cu tricolorul şi cu harta ţării, iar răsplata aceasta i-a bucurat foarte mult.

„Cinstim enorm osteneala celor de la Fundaţia Fara. Se îngrijesc de copii şi le dăruiesc dragoste” a spus coordonatorului asociaţiei ATOS, părintele Justinian Cojocar, care a promis că, împreună cu tinerii voluntari, va reveni cât de curând la Centrul „Emanuel”. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: