După controale ale Gărzii de Mediu Suceava

Amenzi aplicate la vulcanizări şi spălătorii auto din judeţ

Garda de Mediu Suceava a anunţat, luni, că au fost aplicate amenzi de 13.500 de lei, după controale la vulcanizări şi spălătorii din judeţ.

Potrivit Gărzii de Mediu Suceava, în urma unei acţiuni comune efectuate în data de 25 noiembrie a.c. la solicitarea IPJ Suceava, comisari din cadrul GNM – CJ Suceava, împreună cu specialişti din cadrul IPJ Suceava – SICE şi inspectori ITM Suceava au efectuat mai multe controale la operatori economici care desfăşurau activităţi de vulcanizare şi spalătorie auto.

Sursa citată arată că, în urma controalelor, s-au aplicat, conform legislaţiei de mediu, trei sancţiuni contravenţionale cu amendă în cuantum total de 13.500 lei, potrivit art. 9, lit. a) din HG 856/2002 pentru lipsa evidenţei gestiunii pentru deşeurile generate din propriile activităţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: