Noul preşedinte al femeilor din PMP Suceava este Georgeta Lazarovici

> Ea este de profesie expert evaluator

Organizaţia de Femei a PMP Suceava are o nouă conducere, a anunţat formaţiunea politică, precizând că Georgeta Lazarovici a fost numită, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Suceava, în cadrul Consiliului Executiv Judeţean.

De profesie expert evaluator, Georgeta Lazarovici „are o temeinică pregătire profesională”, fiind absolventa a doua facultăţi şi a unui masterat în domeniul „evaluarea societăţilor comerciale”.

PMP Suceava a menţionat că Georgeta Lazarovici este o persoană responsabilă, dinamică şi cu iniţiativă, are spirit organizatoric şi este capabilă să revigoreze echipa organizaţiei de femei a PMP Suceava.

„Nu am fost implicată în viaţa politică până acum, sunt membră a PMP de circa un an şi alături de echipa PMP Suceava îmi doresc o schimbare a vieţii politice româneşti, am încredere în ţelurile acestui partid, am cunoscut majoritatea membrilor organizaţiei sucevene a partidului, sunt oameni de calitate şi de valoare şi sunt mândră că fac parte din rândurile lor. Am convingerea că vom forma o echipa puternică şi unită şi în mod sigur, doar împreună, vom reuşi să aducem o schimbare în viaţa sucevenilor” a declarat Georgeta Lazarovici. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI