Noul preşedinte al femeilor din PMP Suceava este Georgeta Lazarovici

> Ea este de profesie expert evaluator

Organizaţia de Femei a PMP Suceava are o nouă conducere, a anunţat formaţiunea politică, precizând că Georgeta Lazarovici a fost numită, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Suceava, în cadrul Consiliului Executiv Judeţean.

De profesie expert evaluator, Georgeta Lazarovici „are o temeinică pregătire profesională”, fiind absolventa a doua facultăţi şi a unui masterat în domeniul „evaluarea societăţilor comerciale”.

PMP Suceava a menţionat că Georgeta Lazarovici este o persoană responsabilă, dinamică şi cu iniţiativă, are spirit organizatoric şi este capabilă să revigoreze echipa organizaţiei de femei a PMP Suceava.

„Nu am fost implicată în viaţa politică până acum, sunt membră a PMP de circa un an şi alături de echipa PMP Suceava îmi doresc o schimbare a vieţii politice româneşti, am încredere în ţelurile acestui partid, am cunoscut majoritatea membrilor organizaţiei sucevene a partidului, sunt oameni de calitate şi de valoare şi sunt mândră că fac parte din rândurile lor. Am convingerea că vom forma o echipa puternică şi unită şi în mod sigur, doar împreună, vom reuşi să aducem o schimbare în viaţa sucevenilor” a declarat Georgeta Lazarovici. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: