Ce alte distracții te așteaptă pe site-ul Betfair

Cu siguranță, site-ul Betfair este cunoscut tuturor mai ales pentru pariuri sportive și pentru serviciile de betting exchange. Însă platforma este una mult mai complexă, ce oferă o paletă foarte diversificată de jocuri de noroc de tip cazino online, inclusiv jocuri de poker, ruletă, blackjack sau baccarat live. Astfel, dacă nu ți-ai găsit încă platforma preferată pentru divertisment și distracție completă și vrei să încerci câteva jocuri de cazino, joacă păcănele online pe site-ul Betfair.ro.

Întrucât domeniul implică riscuri specifice, platforma se implică în permanență în educarea publicului și în susținerea unui joc cât mai responsabil și echilibrat, cu un cât mai bun control financiar și emoțional. Fiind, licențiată în România, oferă servicii adaptate, cu tarife în lei.

Pentru ce este cunoscută în principal platforma Betfair?

Cei care iubesc pariurile sportive au la dispoziție o secțiune specială de tipul Sportsbook. Aproximativ 30 de sporturi sunt disponibile în permanență cu cote și opțiunea de a plasa pariuri. Modalitatea de accesare este simplă și intuitivă, un click pe denumirea sportului ducând la prezentarea tuturor opțiunilor de pariuri de la întrecerile programate .

Există un bonus de bun venit de până în 550 de lei, oferte speciale dedicate pariurilor sportive, ce includ pariuri fără risc, pariuri bonus săptămânale, cote mărite și cote speciale, cash out ș.a.

Nu am putea să nu vorbim despre brand, fără a menționa pagina specială de betting exchange, ce funcționează ca o bursă liberă a pariurilor, unde cotele sunt stabilite doar de pariori. În acest caz, platforma are rolul doar de cadru de desfășurare pentru plasare și acceptare pariuri, fără a se implica în niciun fel în stabilirea cotelor. Practic, pe această pagină, orice utilizator poate pune cote pe ce își dorește și ce cote consideră cele mai potrivite.

Ce alte distracții pune la dispoziție platforma?

În cazul în care îți plac și jocurile de tip cazino sau sloturile, tot pe acest site ai la dispoziție și https://vegas.betfair.ro/. Aceasta este o secțiune specială dedicată tuturor celor care doresc să joace sloturi online.

Oferta se caracterizează prin diversitate și prin actualizarea permanentă a opțiunilor. Astfel, cei care vor să joace ceva clasic sau ultimele sloturi lansate, au întotdeauna de unde alege, ceva pe gustul lor. Există jocuri populare, jocuri progresive, cu jackpot, jocuri cu fructe, șeptari, simboluri speciale, cu personaje, povești, cu imagini și tehnologie de cea mai recentă dată.

Tot aici se pot bucura de ceva special și cei care, deși preferă să joace online, nu vor să renunțe la interacțiune și emoția dintr-o sală de jocuri reală. Acest lucru este posibil prin apelarea la serviciile de cazino live, care oferă condiții de transmisie live, de înaltă calitate și o senzație cât mai apropiată de cea din sălile de jocuri tradiționale. Numai că de această dată confortul, discreția și anonimatul sunt complet garantate.

Pentru a putea juca pe platforma Betfair trebuie să îți deschizi un cont de utilizator. Activarea acestuia și posibilitatea de a beneficia din plin de toate avantajele oferite, se va face doar pentru cei care au vârsta legală de peste 18 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: