Un consilier judeţean PSD a atenţionat în plenul CJ asupra situaţiei termoficării din Rădăuţi

> Gheorghe Flutur: Nu suntem indiferenţi la această situaţie, dar principala responsabilitate e a primăriei

Consilierul judeţean PSD Romeo-Gheorghe Galan i-a semnalat preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, situaţia dificilă privind termoficarea în municipiul Rădăuţi, unde a fost luată decizia „greşită” de reparare a cazanului principal al centralei termice înainte de venirea iernii.

Consilierul a spus că doar 20% din capacitatea centralei termice a oraşului funcţionează, dar că aceasta nu reuşeşte nici să ofere apă caldă rădăuţenilor.

„Cazanul principal al termoficării este dezafectat acum pentru reparaţii. Decizie luată prost la sfârşitul lunii septembrie. Vă daţi seama că doar cu cazanul de rezervă nici apa caldă nu reuşeşte să o aducă la cele 4.800 de apartamente” a spus consilierul judeţean Romeo-Gheorghe Galan.

Gheorghe Flutur a răspuns că nu este indiferent la această situaţie, dar că principala responsabilitate este a Primăriei Rădăuţi.

„Sigur că nu suntem indiferenţi la ceea ce se întâmplă în UAT-uri. În primul rând au ei responsabilitatea. Am fost alături de fiecare UAT în parte. Să ne uităm cu atenţie. Am făcut tot ceea ce a depins de noi şi facem şi în continuare. O să stăm de vorbă şi noi cu cei care sunt acolo să vedem ce se poate face” a spus şeful administraţiei judeţene. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI