Pasajul dintre „spitalul nou” şi „spitalul vechi” va costa 43,4 milioane de lei

> CJ Suceava a aprobat studiul de fezabilitate al proiectului

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, joi, în şedinţă, studiul de fezabilitate pentru realizarea pasajului subteran care va lega cele două corpuri ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că pasajul care va traversa drumul principal va avea o înălţime de 3,5 metri şi o lungime de 24,15 metri, cu două rampe şi va fi prevăzut cu două ascensoare.

Investiţia este estimată la 43,4 milioane de lei, iar execuţia lucrării va dura 15 luni.

Gheorghe Flutur a arătat că lucrările trebuie să înceapă cât mai repede şi că va încerca obţinerea finanţării din fonduri europene – POR sau PNRR. Dar că pentru că nu doreşte să se întârzie începerea proiectului, este posibil ca lucrările să înceapă cu finanţarea din buget propriu, urmând ca ulterior să fie decontate dacă se aprobă finanţarea proiectului cu finanţare europeană.

„E tot mai necesar acest pasaj ca să facem legătura între spitalul nou şi vechi” a declarat preşedintele CJ Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: