De la 15 decembrie, din oră în oră

Autobuz de noapte în municipiul Suceava

> Autobuzul (traseul nr. 8) va circula între oraş şi aeroport > Preţul biletului va fi 10 lei

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, miercuri, în şedinţa Consiliului Local Suceava, că din 15 decembrie se va introduce un autobuz de noapte, care va circula din oră în oră.

Viceprimarul a explicat că acest autobuz va face legătura între Aeroportul Suceava şi municipiul Suceava.

El a arătat că traseul nr. 8 ce va fi nou introdus din 15 decembrie va funcţiona pe timpul zilei din oră în oră, pe ruta Gara Burdujeni – Aeroportul Suceava, iar pe timpul nopţii acesta va merge de la aeroport prin tot oraşul.

Pentru traseul nr. 8 până la aeroport, costul unui bilet este de 10 lei, a spus viceprimarului care a explicat că de la Aeroport, în cursul zilei, în costul biletului de 10 lei este inclusă şi călătoria mai departe în oraş pe alte linii într-un interval de 100 de minute.

„Noaptea nu avem acest transfer. S-a luat decizia să facem noaptea din oră în oră pe raza întregului municipiu Suceava. Cu această ocazie reintroducem şi traseul de noapte care va circula din oră în oră” a menţionat viceprimarul Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: