După efectuarea de reparaţii capitale

Bazinul de înot de la Şcoala Gimnazială nr. 3 va fi redeschis de Sf. Nicolae 

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că lucrările de modernizare a bazinului de înot de la Şcoala Generală nr. 3 din municipiu sunt în faza de finalizare.

Potrivit acestuia, s-a consolidat structura de rezistenţă a bazinului, s-a placat din nou cu gresie, s-a înlocuit instalaţia de schimbătoare de căldură pentru încălzirea apei în bazin.

Edilul-şef a precizat că lucrările au costat municipalitatea în jur de 1.100.000 lei.

„Bazinul va fi dat în funcţiune după reparaţiile capitale pe data de 6 decembrie, de Moş Nicolae. Este a doua reparaţie capitală pe care o fac la bazin de când sunt primar. Anterioara reparaţie capitală s-a făcut în urmă cu 15 ani, în anul 2007. Sunt convins că este aşteptată punerea în funcţiune a bazinului atât de înotătorii care fac sport de performanţă, cât şi de amatori care practică înotul ca mijloc de relaxare” a declarat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: