La Open Doors ASSIST 2022

Oportunităţi de internship şi premii pentru studenţii din domeniul IT

Pe 23 noiembrie, ASSIST Software organizează cea de-a XIII-a ediţie a evenimentului Open Doors ASSIST, în corpul D al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava. Acest eveniment este dedicat  studenţilor din Suceava care îşi doresc o carieră în domeniul IT.

Prin intermediul evenimentului Open Doors 2022, ASSIST Software îşi deschide porţile şi oferă studenţilor şansa de a se înscrie gratuit la unul dintre programele de internship disponibile în cadrul ASSIST Academy. Totodată, studenţii vor avea oportunitatea de a lua parte la diverse activităţi interactive, prezentări şi concursuri.

Orientare în carieră şi stagii de practică pentru pasionaţii de tehnologie

După doi ani în care Open Doors ASSIST s-a desfăşurat în mediul online, ediţia din acest an revine în format fizic. Universitatea „Ştefan cel Mare” va fi din nou gazda evenimentului, de această dată desfăşurat în corpul D, pe holul principal de la etajul al doilea, precum şi în amfiteatrul Nicolae Boţan şi la Book Cafe. Fiind locuri frecventate şi îndrăgite de studenţi, se aşteaptă ca prezenţa să fie în număr mare. Cu toate acestea, studenţii doritori să participe la eveniment au fost invitaţi să se înscrie pe pagina oficială Open Doors ASSIST 2022.

Pe holul principal vor fi mai multe standuri, aferente departamentelor de Front-End, Back-End, Mobile, Gaming & Simulations, Research & Development, Design (UI/UX) şi QA. În intervalul orar 9:00 – 14:00, studenţii vor avea oportunitatea de a discuta cu reprezentanţii acestor departamente, pentru a primi mai multe informaţii cu privire la activitate şi sfaturi pentru o carieră de succes. De asemenea, de la ora 10:00, în amfiteatrul Nicolae Boţan va avea loc prezentarea companiei ASSIST Software. Ulterior, în aceeaşi sală, de la ora 10:30, specialiştii în IT vor susţine prezentări tehnice despre tehnologiile de ultimă generaţie şi despre oportunităţile de carieră. Agenda integrală poate fi consultată pe pagina evenimentului.

Discuţiile individuale din cadrul ediţiei din acest an vor avea loc la Book Cafe. Studenţii vor avea oportunitatea de a purta un dialog direct cu specialişti din ASSIST Software şi de a primi răspuns la curiozităţile lor legate de anumite tehnologii, stagii de practică sau sfaturi de carieră. Indiferent de anul de studiu, viitorii absolvenţi sunt aşteptaţi cu informaţii relevante din punct de vedere profesional, dar şi cu cafea şi pizza gratuite.

Premii instant şi tombolă aniversară

Fiecare stand va aduce surprize inedite pentru studenţii prezenţi la eveniment. În holul principal, participanţii vor avea şansa de a testa tehnologii inovative, precum jocuri pentru mobil şi realitate virtuală, prin intermediul ochelarilor VR. În plus, participarea la activităţile interactive le poate oferi studenţilor oportunitatea de a câştiga premii instant. Un alt beneficiu de care studenţii pot beneficia este şansa de a obţine unul dintre cele 20 de internship-uri plătite în cadrul ASSIST Academy.

Surpriza cea mare aflăm că va veni la final de eveniment, în cadrul ceremoniei de încheiere. Studenţii care s-au înscris pentru un program de internship vor fi selectaţi automat pentru tragerea la sorţi din cadrul tombolei aniversare. Premiul cel mare constă într-un set de ochelari VR Oculus Quest 2. Astfel, câştigătorul marelui premiu va putea experimenta realitatea virtuală în orice moment.

Robotul Pepper, invitat special

Cei prezenţi la evenimentul de astăzi vor avea ocazia de a-l cunoaşte pe robotul Pepper, invitatul special al ediţiei.

Pepper este un robot umanoid, creat special pentru a interacţiona cu oamenii şi de a impresiona cu abilităţile sale unice. El poate să comunice, să danseze şi chiar să ofere îmbrăţişări. Pepper va fi prezent pe toată durata evenimentului Open Doors ASSIST 2022 şi îi va asista pe studenţii doritori să obţină un loc în cadrul unui program de internship.

Reamintim că ASSIST Software este o companie de software development din Suceava care a împlinit 30 de ani de activitate în luna septembrie a acestui an. Compania are în prezent peste 300 de angajaţi, pe tehnologii variate. An de an, ASSIST Software oferă studenţilor oportunitatea de a-şi începe cariera prin intermediul programelor de internship marca ASSIST Academy. Ulterior, cei mai buni dintre ei au şansa de a continua să evolueze profesional în cadrul companiei şi să obţină un loc de muncă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: