Lupte greco-romane, Campionatul Naţional U23

Bilanţ de trei medalii pentru sportivii de la CSM Suceava

Sportivii suceveni au participat la Campionatul Naţional de Lupte pentru cei sub 23 de ani, care a avut loc la Cluj, şi s-au întors acasă cu trei medalii, două de argint şi una de bronz. Categoria 77 de kilograme a adus pe podium doi sportivi de la CSM Suceava, Adrian Agache, care a luat medalia de argint, şi Codruţ Ştefanachi, medaliat cu bronz. A treia medalie, de argint, a fost obţinută de Iulian Vasile Lungu, care a concurat în cadrul categoriei 72 kg.

„Aceste rezultate sunt deosebite şi demonstrează faptul că suntem un club cu tradiţii vechi în sportul de lupte greco-romane. Peste o săptămână avem naţionalele de seniori la Reşiţa, unde sperăm să facem o figură frumoasă.

Mulţumim Primăriei Suceava şi Consiliului Local Suceava, CSM Suceava, domnului Sevi Caba, de la restaurant Melody, care asigură masa sportivilor, domnului primar al oraşului Salcea, Ezekiel Belţic, care l-a susţinut pe sportivul Agache Adrian, fraţilor Ciocan, Doru Onuţ, Constantin Oniu şi Ghiţă Ignat, care au avut un aport important secţiei de lupte”, a precizat Daniel Ciubotaru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: