Traficul prin PTF Vicovu de Sus a fost, într-o săptămână, cam cât într-o zi pe sensul de intrare prin PTF Siret

 De la deschiderea de săptămâna trecută, prin PTF Vicovu de Sus – Crasna au trecut aproape 3.000 de persoane şi 1.200 de vehicule, ceea ce reprezintă aproximativ traficul dintr-o zi pe sensul de intrare din PTF Siret.

De exemplu, prin PTF Siret, joi, doar pe sensul de intrare în ţară, au fost 3.383 persoane, dintre care 2.321 au fost cetăţeni ucraineni şi 1.284 mijloace de transport.

În schimb, circa 2.800 de cetăţeni şi 1.200 de vehicule au fost înregistrate pentru intrare şi ieşire în prima săptămână de funcţionare a punctului de trecere a frontierei Crasna – Vicovu de Sus, a anunţat guvernatorul regiunii Cernăuţi, Ruslan Zaparaniuc, citând Serviciul de Frontieră de Stat al Ucrainei.

El a reamintit că punctul de control Krasnoilsk – Vicovu de Sus şi-a început activitatea pe 10 noiembrie şi că funcţionează non-stop.

Prin acest punct de control se desfăşoară, în prezent, traficul autovehiculelor de marfă cu greutatea de până la 3,5 tone, transport de persoane şi pietoni, fiind permis şi tranzitul camioanelor fără marfă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: