Ion Lungu, despre performanţa automatelor de bilete faţă de sistemul cu taxatoare:

Vânzările au crescut cu peste 43%

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a arătat, miercuri, în conferinţa săptămânală de presă, superioritatea sistemului E-ticketing faţă de sistemul cu taxatoare, precizând că încasările au crescut cu peste 40%.

„Este îmbucurător faptul că funcţionează binişor acest sistem paralel cu E-ticketing şi cu forma clasică cu taxatoare”, a declarat Ion Lungu.

El a arătat că, în perioada 1-7 noiembrie a.c., încasările au fost de 315.129 de lei, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când încasările au fost de 220.243 de lei, în condiţiile în care preţul biletelor a rămas acelaşi.

„S-au vândut mai mult cu 43,08% aceste tichete. Eu îmi pun speranţa ca, într-o zi, sucevenii să se convingă că este mai eficient pentru ei şi mai confortabil să circule cu transportul în comun. Dar mai avem treabă până acolo. Să vină cele 15 autobuze de la firma Solaris, să lucrăm mai departe la acel culoar separat, unic, pentru transportul public… iar eu sunt convins că vom avea mijloace de transport suficiente. Vom avea 67 de mijloace de transport electrice” a spus Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI