În regiunea Cernăuţi, în urma raidului aerian de marţi după-amiază

Probleme cu electricitatea, furnizarea de apă şi reţelele de telefonie mobilă

În regiunea Cernăuţi au existat, marţi după-amiază, probleme în asigurarea alimentării cu energie electrică, a alimentării cu apă potabilă, dar şi cu asigurarea conexiunilor de comunicaţii.

Alarma aeriană declanşată la ora 14:45 a fost ridicată la ora 18:25.

Potrivit guvernatorului regiunii Cernăuţi, Ruslan Zaparaniuk, alimentarea cu energie electrică era pe cale să se stabilizeze, dar în municipiul Cernăuţi nu funcţionau semafoarele.

„Îi rugăm pe toţi cei care sunt conectaţi la electricitate să reducă cât mai mult consumul. Nu vă panicaţi! Să ne păstrăm calmul!” a transmis guvernatorul.

În primul rând, luminile vor fi aprinse în unităţile medicale şi în infrastructura critică, a precizat acesta.

Totodată, Zaparaniuk a anunţat că fusese restabilită alimentarea cu apă potabilă în oraşul Cernăuţi.

El a mai arătat că mai erau probleme cu reţelele de telefonie mobilă şi i-a rugat pe cei care se conectează la reţea să reducă traficul de date, prin blocarea unor aplicaţii sau folosirea sistemelor de streaming online la rezoluţie mică. (N.B.)

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI