Ion Lungu, despre o trecere pentru pietoni din şanţ în parapet:

E un subiect fals

> Acolo se fac trotuare de-o parte şi de alta, a precizat ieri edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat deranjat, miercuri, că mass-media locală a prezentat o trecere pentru pietoni care pornea dintr-un şanţ şi ajungea într-un parapet, subiect care a fost preluat şi de presa naţională. Potrivit lui, de fapt, lucrarea nu era finalizată, iar trecerea pentru pietoni s-a trasat înainte să se facă trotuarele.

„E un subiect fals acea trecere de pietoni care ne-a promovat la nivel naţional. E un subiect fals pentru că acea lucrare nu era finalizată. Acum este în curs de finalizare. De ce am făcut marcajele mai repede? Le-am făcut mai repede pentru că se strică vremea. Dacă nu le făceam săptămâna trecută, riscam să nu le mai facem în acest an. S-au făcut marcajele înainte de a fi finalizate trotuarele. De-o parte şi de alta a trecerii de pietoni sunt trotuare. Aceste trotuare au rolul de a ajunge la agenţii economici care sunt în zonă. Sunt trotuare care vin până la această trecere de pietoni. Trec trecerea de pietoni şi merg pe podul de peste pârâul Cetăţii care merge pe ruta ocolitoare” a spus Ion Lungu.

El a menţionat că a mers miercuri dimineaţa în zona respectivă şi spune că „lucrurile sunt conturate”, dar că săptămâna trecută nu erau…

Primarul dă vina pe presă că acest subiect a fost rostogolit la nivel naţional, considerând că, înainte de a se prezenta situaţia, trebuia să fie întrebată şi primăria.

„Un subiect fals. De-o parte şi de alta a trecerii de pietoni este trotuar” a spus Lungu.

În ceea ce priveşte o stradă din Zamca cu multe treceri pentru pietoni, primarul a explicat că a fost o greşeală a celor care le-au aprobat.

„Aşa a fost proiectul. Aşa a fost aprobat. Se mai întâmplă. Acolo a fost o greşeală de proiectare” a declarat Lungu, care a menţionat că angajaţii din primărie care au acceptat proiectul nu aveau experienţă.

„Erau nişte copii tineri, angajaţi de vreo două luni de zile şi nu au ştiu să spună: «Stop! Nu e în ordine aici! Staţi să vedem planşa, să-l sun pe primar». Ne asumăm. A fost o greşeală de proiectare” a explicat Ion Lungu. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI