Conducerea SSB, realeasă pentru un mandat de 4 ani

Conducerea Societăţii Scriitorilor Bucovineni a fost realeasă, ieri, pentru un mandat de 4 ani (după ce anteriorul a fost de 2), în cadrul Adunării Generale a SSB.

Prin vot unanim al membrilor prezenţi au fost reconfirmaţi scriitorii Alexandru Ovidiu Vintilă – preşedinte (el fiind şi redactorul-şef al revistei „Bucovina literară”), Cezar Straton – vicepreşedinte, Paraschiva Abutnăriţei – secretar. Reamintim că monahia Elena Simionovici este preşedinte de onoare a SSB.

În prima parte a reuniunii, preşedintele Alexandru Ovidiu Vintilă a prezentat activitatea Societăţii din perioada scursă de la anterioara adunare generală, lui alăturându-i-se apoi şi alţi câţiva membri care au confirmat că SSB a avut o activitate consistentă şi vizibilă nu numai în plan regional, ci şi naţional. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI