Taţi de fete

> Adi PÎRGARU

Se întâmplă la maternitate să auzi un „chirăit” firav şi să vezi un zâmbet micuţ pe faţa aceea de prunc… Dacă peste un an sau mai bine primul cuvânt din gura fetiţei este „tata”, (în loc de „mama” sau „bere”) te topeşti şi mai mult de dragul ei! Deşi eşti un pic neîndemânatic în mişcări şi în exprimare, te străduieşti să ai grijă de cea mică până ce se face mare. Însă chiar şi atunci tot mică va rămâne…

…Vine apoi o perioadă în care hormonii tropăiesc şi apar primii fluturi în stomac – adolescenţa. Toate fetele doresc atenţie şi se desfăşoară în cluburi, discoteci şi alte locaţii, mai mult sau mai puţin „luminate”.

În acel moment, deşi sunteţi puţin nesigure, gândiţi-vă că unii dintre taţii voştri nu sunt ca Liam Neeson în seria „Taken”, adică nu un fel de Rambo, ci nişte oameni calmi şi relativ blajini, care au strivit vreun gândac sau au prins un ţânţar doar ca să vă protejeze şi au sacrificat nopţi ca să vă fie bine. Să nu uităm totuşi, că la urma-urmei, taticu’ este doar unul.

În final, o rugăminte şi un sfat pentru prietenii sau iubiţii fetiţelor lui tăticu’: Lăsaţi în pace draperiile din dormitor!

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Frumoase ganduri de tata! Si sfatul asemenea.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: