Cumplit accident pe strada Ion Creangă din Fălticeni

> Un bărbat de 63 de ani a murit, iar două femei au fost rănite

Un accident rutier cu două autoturisme implicate s-a produs luni după-amiază în municipiul Fălticeni.

Potrivit serg.-maj. Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, evenimentul s-a produs pe strada Ion Creangă din municipiul Fălticeni, traficul fiind blocat temporar pe ambele sensuri.

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, în stop cardio-respirator, a rămas încarcerat în maşină şi a fost extras de echipele de intervenţie care au aplicat manevre de resuscitare… Acestea au rămas fără răspuns, fiind declarat decesul.

Două femei rănite au fost preluate de ambulanţele trimise la faţa locului şi transportate la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu modulul SMURD format din autospecială pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD B2, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI