Rugbi

Alin Conache, cel mai tânăr sucevean prezent în lotul României pentru meciurile cu Chile, Uruguay şi Samoa

Staff-ul tehnic al naţionalei României a stabilit un lot lărgit de 50 de jucători pentru meciurile test din luna noiembrie, cu Chile, Uruguay şi Samoa, potrivit site-ului Federaţiei Române de Rugby.

Naţionala României va disputa, luna viitoare, trei meciuri test World Rugby, cu Chile (5 noiembrie), Uruguay (12 noiembrie) şi Samoa (19 noiembrie), toate pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf. De asemenea, la Bucureşti, se vor juca alte două partide, Tonga – Chile (12 noiembrie) şi Tonga – Uruguay (19 noiembrie).

Din cei 50 de jucători convocaţi, 27 fac parte din pachetul de înaintare, iar 23 sunt de jucători de treisferturi.

„În noiembrie vom avea trei meciuri puternice cu Chile, echipă care este într-un progres continuu, cu Uruguay, un adversar deja familiar, şi Samoa, o echipă foarte puternică. Meciurile reprezintă o foarte bună oportunitate pentru a ne demonstra creşterea valorică în ce priveşte stilul de joc şi pentru ca sportivii să se evidenţieze pentru a fi selectaţi în echipa de Cupa Mondială. Avem un lot extins de 50 de jucători, care va fi restrâns la 32 de jucători după meciurile din Cupa României din această săptămână. Este important să avem acest lot lărgit ca toţi jucătorii să fie pregătiţi dacă li se va cere. Aş dori să remarc convocarea în premieră a lui Atila Septar şi Andrei Mahu şi revenirea lui Mihaiţă Lazăr”, a declarat antrenorul principal al „stejarilor”, Andy Robinson.

Lotul României pentru meciurile test din luna noiembrie îl include şi pe suceveanul Alin Conache, care activează în prezent la SCM USV Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: