Niculai Barbă:

Succesul Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina” va trebui replicat în cât mai multe locuri

 > Producătorii de legume şi fructe, în special, consideră că această formă de promovare i-ar ajuta să nu rămână cu marfa nevândută

 Vicepreşedinte Consiliul Judeţean Suceava Niculai Barbă a declarat că succesul deosebit al Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina – Gustă din Bucovina!”, organizat recent de Consiliul Judeţean Suceava şi Asociaţia „Produs în Bucovina”, a însemnat şi un pas important în dinamizarea activităţii acestei asociaţii.

El a spus că pe perioada târgului a discutat cu majoritatea celor prezenţi, care s-au arătat mulţumiţi de vânzare, dar că cea mai mare satisfacţie a fost legată de promovare şi atragerea de noi clienţi.

„Producătorii de legume şi fructe, în special, consideră că această formă de promovare i-ar ajuta să nu rămână cu marfa nevândută” a spus Barbă.

Pentru producătorii de mere din zona Fălticeni, o bună oportunitate de a vinde şi de promovare ar fi organizarea unui târg, la Fălticeni, în perioada următoare.

Vicepreşedintele CJ Suceava a arătat că această propunere a fost discutată cu primarul municipiul Fălticeni, Cătălin Coman, cu ocazia recentei acţiuni de promovare a judeţului Suceava unde au fost prezenţi şi producători din cadrul Asociaţiei „Produs în Bucovina”.

„Este de dorit ca modelul acţiunilor organizate în parteneriat de CJ Suceava şi Asociaţia «Produs în Bucovina» să fie preluat de cât mai multe ori şi în cât mai multe locuri” a declarat Barbă.

El a arătat că se conturează ideea ca, în zilele de 29 şi 30 octombrie, la Fălticeni, în zona centrală, să se organizeze „Târgul Mărului”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: