Rugbi, Liga Naţională

Nicio şansă pentru CSM Suceava în meciul Poli Iaşi

> Într-o partidă din cadrul etapei IX-a, jucată în devans, CSM Suceava – Poli Iaşi 0-68

 Interes deosebit pentru iubitorii jocului cu balonul oval la meciul de tradiţie dintre suceveni şi ieşeni. Din păcate, gazdele nu au putut alinia cel mai bun 15, o mulţime de jucători de bază fiind indisponibili.

În mod normal, şi cu ei, Poli Iaşi tot ar fi câştigat, dar meciul ar fi fost mult mai echilibrat. Câştigătoarea s-a putut observa încă din starul partidei ieşenii marcând două eseuri transformate în primele 14 minute de joc.

Mult mai valoroasă, formaţia din Iaşi s-a impus în final cu 68-0, nelăsând nici măcar o şansă sucevenilor. Aşa cum am mai menţionat şi cu altă ocazie, această ediţie a Ligii Naţională reprezintă un amestec nefericit de profesionism cu semiprofesionism, care duce la dispute complet dezechilibrate. (foto: ADRIAN POPOVICI)

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI