Preşedintele CJ Gheorghe Flutur:

Judeţul Suceava are deja 76 de proiecte, de 54 de milioane de euro, finanţate prin PNRR

> Îi felicit pe primari pentru că s-au implicat, a transmis, vineri, şeful administraţiei judeţene

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, vineri, în finalul şedinţei Consiliului Judeţean, că în judeţ sunt 76 de proiecte aprobate pentru finanţare prin PNRR, în valoare de 54 de milioane de euro.

El a spus că este inclus la finanţare transportul ecologic public de persoane unde doar Primăria Suceava are alocat în acest sens 19 milioane de euro, bani care vor fi folosiţi pentru transportul public de călători în zona metropolitană Suceava.

Gheorghe Flutur a adăugat că sunt finanţate şi piste de biciclete, construirea de locuinţe pentru tineri şi pentru specialişti, finanţarea unor planuri de urbanism general (PUG) în mai multe localităţi din judeţ.

El a arătat că o obligaţie este ca la investiţii ca cele de mai sus trebuie să fie realizate minim două staţii de încărcare electrică pentru autovehiculele electrice.

„E un lucru foarte bun. Din 650 de milioane de euro aprobaţi de Ministerul Dezvoltării pentru finanţarea de proiecte prin PNRR, judeţul Suceava are proiecte de 54 de milioane de euro. Eu îi felicit pe primari pentru că au fost implicaţi în acest tip de proiecte. Consiliul Judeţean, la cine a cerut sprijin, a ajutat cu consultanţă tehnică, juridică. Va trebui să ţinem legătura cu ministerele pentru că zilele acestea este o bătălie pe termene, pe depunerea de proiecte în perioada care urmează” a spus Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI