Gala oamenilor de afaceri, ediţia 2022

Comunitatea de afaceri din judeţul Suceava se străduieşte să găsească soluţii pentru a rezista şi a merge mai departe

> La „sărbătoarea învingătorilor”, trofee de excelenţă de excelenţă au fost decernate firmelor cu 30 de ani de activitate sub semnul performanţei

 Gala oamenilor de afaceri, ediţia 2022, organizată vineri, de Patronatele IMM din judeţul Suceava, a avut ca invitaţi, pe lângă de oamenii de afaceri, reprezentanţi ai administraţiilor publice naţionale, regionale, judeţene şi locale, ai instituţiilor publice locale şi judeţene, instituţiilor financiar-bancare, Camerei de Comerţ şi Industrie, CECAR, Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Universităţii „Ştefan cel Mare”, Asociaţiei „Institutul Bucovina”, şi pe cei ai societăţii civile. Manifestarea a fost onorată de Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Doina Iacoban, subsecretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR, Sterică Fudulea, secretar al CNIPMMR, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava, Ovidiu Milici, consilier al lui Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, Vasile Asandei, director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, şi de Vasile Daniel Văideanu, director executiv adjunct al POIM Nord-Est.

Au luat parte la eveniment Nicolae Viţelaru, prim-vicepreşedinte CNIPMMR, Marian Filimon, vicepreşedinte CNIPMMR, Elena Coandă, preşedintele Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM, Cristian Ignea şi Florin Duma de la Patronatele IMM din judeţul Prahova, Titişor Miron, preşedintele organizaţiei din Harghita a Patronatelor IMM, şi Florin Cuc, preşedintele Patronatului Întreprinderilor de Arhivare Fizică şi Electronică din România, membru al Consiliului Director al CNIPMMR.

Au participat, de asemenea, Beniamin Lucescu, preşedintele Asociaţiei Operatorilor din Transporturi Suceava, Cristina Pavăl, preşedintele Asociaţiei Farmaciilor Independente „Etica”, Mihaela Stoiciuc, preşedintele Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din Botoşani, Brânduşa Gugu, preşedintele Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din Bacău, şi Corina Mândru, preşedintele Patronatului pentru Antreprenoriat Feminin Neamţ.

Patronatele IMM din judeţul Suceava au felicită conducerea CNIPMMR pentru realizările din cele trei decenii de activitate

La reluarea, după 2 ani de pauză, ca urmare a crizei de sănătate publică generată de COVID-19, „a acestui prestigios şi de amploare eveniment dedicat antreprenoriatului sucevean şi patronatelor IMM”, Liliana Agheorghicesei, preşedintele Patronatelor IMM din judeţul Suceava, a ţinut să mulţumească antreprenorilor. „Mă înclin pentru tot pentru tot ceea ce faceţi pentru patronatele din judeţul Suceava, dar mai ales pentru economia judeţeană” a spus Liliana Agheorghicesei. Manifestarea a celebrat „performanţele de top” ale antreprenorilor suceveni, „cu atât mai meritorii, cu cât au fost ani deosebiţi de grei”, inclusiv în contextul conflictului armat din Ucraina.

„Mediul economic este greu încercat. S-au închis porţi multe în afacerile noastre sucevene, iar cei care au rezistat au fost obligaţi să se adapteze la mediul economico-social nesigur şi extrem de complicat. Cu toate acestea, comunitatea de afaceri din judeţul Suceava şi din România se străduieşte, cu încăpăţânare chiar, să găsească soluţii pentru a rezista şi a merge mai departe. Dacă, poate, nu vom şti ce ne rezervă viitorul, acum ştiu că mă adresez eroilor mediului de afaceri sucevean” a reliefat Liliana Agheorghicesei, preşedintele Patronatelor IMM din judeţul Suceava, deschizând „sărbătoarea învingătorilor”.

Cu prilejul împlinirii a 30 de la înfiinţarea Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), cu un mesaj a venit Florin Jianu, preşedinte al organizaţiei, fost ministru al Antreprenoriatului, care a avut doar cuvinte de apreciere pentru Patronatul IMM al judeţului Suceava, cât şi pentru firmele sucevene cu performanţă în afaceri.

Cu această ocazie, Patronatele IMM din judeţul Suceava, prin preşedintele Liliana Agheorghicesei, au felicitat conducerea CNIPMMR pentru realizările din cele 3 decenii de activitate.

Pentru întreaga activitate a fost premiat Mihai Deliu, care în urmă 28 cu de ani înfiinţa prima asociaţie a IMM din judeţ

În cadrul manifestării, printre mulţi alţii, au luat cuvântul şi au adresat felicitări Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Doina Iacoban, subsecretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Vasile Asandei, director general al Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Est, Daniel Văideanu, director executiv adjunct POIM Nord-Est, Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Alexandru Moldovan, prefectul judeţului Suceava, şi Ovidiu Milici, consilierul lui Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.

Un moment remarcabil al Galei oamenilor de afaceri l-a constituit premierea, pentru întreaga activitatea în slujba oamenilor de afaceri, a lui Mihai Deliu, „cel care a lansat la Suceava, în 1994, prima asociaţie patronală a IMM din judeţ”. „Şi-a dedicat 28 de ani viaţa sa susţinerii IMM, dezvoltării mişcării patronale, atât al nivel local, cât şi regional şi naţional. De aceea se cuvine ca în numele agenţilor economici, al tuturor celor de faţă, să mulţumim domnului Deliu. Există o vorbă: cine nu-şi respectă înaintaşii, nu se respectă nici pe sine însuşi” a spus Liliana Agheorghicesei.

Manifestarea s-a încheiat cu acordarea trofeelor de excelenţă firmelor care au împlinit 30 de ani de activitate performantă, Universităţii „Ştefan cel Mare” şi societăţii civile.

A fost tăiat şi tortul aniversar pentru cei 15 ani împliniţi ai Patronatului Femeilor de Afaceri din judeţul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: