Există oameni care trăiesc doar din pariuri?

Doar din pariuri nu se poate trăi, asta e concluzia la care ajungi dacă începi să pariezi şi să vezi cât se câştigă în realitate. Şi cu toate astea există mulţi oameni care trăiesc doar din pariuri, dar aceştia sunt pariori profesionişti cu o carieră în spate, care au experienţă şi cele mai bune strategii pentru câştiguri sigure aproape mereu.

Care este profitul celor care pariază?

Dacă ne uităm la statistici, 7% dintre cei care pariază au şi profit în fiecare an. Asta înseamnă că se poate trăi din pariuri, dar numărul celor care sunt pe lista indivizilor care pot trăi doar din pariuri este foarte mic. Ca să ajungi să câştigi şi să te întreţii doar din pariuri trebuie să dedici parierii 12 ore pe zi, să te documentezi, să citeşti, să compari statistici, să ţii jurnale de pariere, să faci calcule matematice şi să fii foarte bun la probabilităţi.

De asemenea, alegerea unei case de pariuri potrivite este și acesta un aspect esențial. Trebuie să-ți ofere meciuri variate, cote competitive și flexibilitate. Pe pareri despre 888 sport putem găsi multe argumente pro.

Trebuie să identifici cotele corecte pe care să le incluzi pe bilete, să ştii pe cine, când să pariezi. Plus că vei folosi trei sisteme de pariere, pariuri de arbitraj, potrivite şi de valoare ca să ajungi să trăieşti doar din pariuri.

Pentru cei care trăiesc într-adevăr doar din pariuri este foarte important să aibă câştiguri cât mai multe şi eventual pornind de la cote mai mici, dar mai sigure. Asta înseamnă că se va paria zilnic, în on-line şi off-line, se va dedica foarte mult timp evenimentelor sportive de pe bilet şi fiecare pariu va fi foarte bine analizat înainte şi după aflarea rezultatelor pentru o modificare de strategie, dacă e nevoie.

Pariorii profesioniști trăiesc doar din pariuri sportive

Pariorii profesionişti sunt cei care trăiesc doar din pariuri, sunt oamenii care au investit deja foarte mult timp în învăţare şi au încercat foarte multe strategii până le-au găsit pe cele mai bune.  Doar ei pot lua cele mai bune decizii şi pot avea şi rezultate excelente odată ce au început să parieze şi au găsit un ritm doar al lor, care le aduce şi câştigurile dorite.

Mitul conform căruia nu se poate trăi din pariuri sportive a fost încă o dată demontat atunci când au apărut tot mai mulţi pariori care au venituri anuale de mii de euro şi nu mai au nevoie de alte joburi pentru a se întreţine. Tot ce fac ei este să parieze şi să reinvestească ce câştigă în perfecţionare şi în alte pariuri câştigătoare. Este cheia succesului pentru o astfel de categorie de pariori care reuşesc să se întreţină doar dintr-o astfel de activitate.

Este important de menționat faptul că trebuie să studiați foarte bine această industrie înainte de a te dedica complet. Nu vei putea trăi doar din pariuri dacă ești începător, ci doar după ce ai acumulat suficientă experiență.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI