Ce bonus oferă Betfair la pariuri?

Betfair se află printre cele mai cunoscute companii de jocuri de noroc on-line ce gestionează cel mai mare schimb de pariuri virtuale din lume. La Betfair ai mereu bonusuri excelente şi promoţii la pariuri, poţi câştiga sume mari de bani dacă alegi echipele şi meciurile cu atenţie şi cotele cele mai bune propuse prezente pe biletul tău.

Periodic Betfair vine cu un bonus bun pentru utilizatorii platformei sale, aşa că ai şansa să te bucuri şi de pariuri câştigătoare şi de sume în plus de bani.

Ce bonus oferă însă Betfair la pariuri în această perioadă?

Avem un bonus de bun venit, de până la 550 RON gratis. Tot ce ai de făcut este să îţi faci cont pe platformă, să îl validezi, verifici, confirmi, să depui 50 RON după care ai deja bonus de 50 RON initial-e important ca depunerea să fie făcută cu un card activ. Timp de 10 săptămâni primeşti bonus de 50 RON.

Bonusurile de bun venit sunt valabile la Sportsbook, dar şi la Exchange. Se plasează un pariu pe Sportsbook de cel puţin 50 RON la cota minimă 1.6 per selectie – la pariuri multiple va trebui să avem măcar o selecţie cu o cotă 1.6 ca să beneficiem de bonus fără probleme. Rulajul solicitat este de 6 ori, deci e uşor să ai banii în contul tău şi să îi retragi cât mai repede. Termenul de îndeplinire pentru rulaj este de şapte zile.

Alt tip de bonus de la Betfair este cel Betfair Exchange, conform celor mai bune Betfair recenzii, de 150 RON pariu fără risc, e vorba despre un pariu bonus. Dacă pierzi cei 150 RON la primul pariu se vor returna banii. Pariul se plasează în termen de şapte zile de la înregistrarea contului nou, se pun în joc până la 150 RON. Când ai două pariuri plasate concomitent, primul va beneficia de bonusul special-dacă pariul e câştigător nu va exista creditare pe cont.

Asigurare Pariu Combinat – un bonus avantajos pentru fiecare parior

Să nu uităm şi de Asigurare Pariu Combinat unde avem iarăşi un bonus bun. Se plasează pariu combinat cu peste patru selecţii din acelaşi meci, se pariază doar o selecţie bilet şi ai deja până la 50 RON zilnic cu titlu de pariu bonus, cota minimă totală cerută este 2.0 per pariu.

Bonusurile sunt alocate la pariuri pe fotbal, NBA sau NFL şi pot fi folosite la pariu combinat din același meci. Valabilitatea bonusurilor este de şapte zile în acest caz, se folosesc pe Betfair Sportsbook.

De-a lungul timpului au fost întâlnite o mulțime de situații în care bonusurile i-au ajutat pe pariori să-și recupereze banii sau să-și suplimentele veniturile lunare. Aceste bonusuri sunt avantajoase și în cazul jocurilor de cazino.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI