Nouă jucători de la CSU din Suceava, prezenţi la naţionala României pentru meciurile din Egipt

Echipa naţională de handbal masculin tineret a României a participat zilele trecute la un stagiu de pregătire în Egipt. Demn de remarcat este faptul că nu mai puţin de 9 handbalişti din totalul de 20 convocaţi pentru această acţiune provin de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava.

Este vorba de portarul Dragoş Podovei, de jucătorii din linia de 9 metri Daniel Stanciuc, Bogdan Niculaie, Codrin Radu şi Codrin Dascălu, de extremele Cătălin Zariţchi, Ştefan Armanu şi Sorin Grigore, şi de pivotul Florin Drăgoi-David. Acestora li s-a adăugat coordonatorul centrului de copii şi juniori de la CSU din Suceava, Vasile Boca, care activează la lotul de tineret al României ca antrenor secund, poziţie pe care a ocupat-o în trecutul apropiat şi la echipa naţională de juniori.

Pe perioada acestui stagiu, „tricolorii” au susţinut şi două jocuri test împotriva reprezentativei similare a ţării gazdă. Primul meci a fost câştigat de Egipt, cu 32-29, pentru ca în partida revanşă să se impună România, cu 34-33.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: