Dorneşti

Un bărbat a fost grav rănit după ce a căzut de pe un vagon-cisternă

Un bărbat din Frătăuţii Noi a fost grav rănit în noaptea de luni spre marţi, după ce a căzut de pe un vagon-cisternă la Dorneşti în timp ce manevra un furtun pentru transbordarea produselor petroliere între vagoane.

Bărbatul, angajat ca manipulant de marfă, se afla în incinta unei firme cu punct de lucru în Dorneşti. În jurul orei 2:45, el efectua activităţi specifice de serviciu, respectiv se afla pe un vagon-cisternă, unde manevra un furtun pentru transbordarea produselor petroliere între vagoane.

La un moment dat bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe vagonul-cisternă (de la înalţimea de 5,5 m) pe sol, suferind leziuni la picioare şi cap.

Incidentul a fost observat de un angajat al societăţii, care l-a anunţat pe gestionar, acesta solicitând, prin 112, intervenţia la faţa locului a unui echipaj medical.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ambulanţă care l-a preluat pe angajat şi l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, acolo fiind diagnosticat cu „traumatism cranian, fractură de femur stâng şi observaţii fractură femur drept”.

Se fac cercetări pentru „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI