România participă la târgul imobiliar Expo Real Munchen

> CJ Suceava este prezent la eveniment

 Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează şi anul acesta, în perioada 4-6 octombrie, standul comun al României la Expo Real Munchen, cel mai mare târg din Europa pentru proiecte imobiliare şi investiţii, potrivit unui comunicat remis ieri AGERPRES.

„Este o ocazie pentru cele opt companii din domeniul imobiliar şi şase autorităţi locale participante să interacţioneze direct şi eficient cu ceilalţi expozanţi, să găsească viitori parteneri de afaceri, să afle şi să se inspire din tendinţele pieţelor imobiliare, de investiţii şi financiare şi nu în ultimul rând să-şi sporească vizibilitatea. În ultimii 5 ani, România a ocupat mereu un loc în topul celor zece expozanţi, depăşind ţări ca Franţa, Spania sau Italia” se menţionează în comunicat.

Din standul României fac parte următorii reprezentanţi ai autorităţilor locale în căutare de investitori: Primăria Galaţi, Maramureş Business Park, Primăria Reşiţa, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru şi Consiliul Judeţean Suceava.

La ediţia de anul trecut au fost peste 19.000 de participanţi din 52 de ţări, cu standuri expuse pe o suprafaţă de 54.000 metri pătraţi. Cu o tradiţie de 24 de ani, Târgul Expo Real Munchen a devenit un eveniment consacrat de networking internaţional, locul unde se creionează proiecte de anvergură, investiţii şi finanţări transfrontaliere.

„Aici se reunesc toate verigile lanţului de valori din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanţatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională. Pe partea de conferinţe, programul este de asemenea, de top: peste 250 de experţi vor dezbate cu participanţii interesaţi direcţiile spre care se îndreaptă piaţa proprietăţilor, cea de investiţii şi financiară, în contextul provocărilor actuale legate de protejarea climei, crearea de locuinţe accesibile şi politica actuală a ratei dobânzii” se spune în comunicat.

Pentru AHK România, anul aniversar 2022 stă sub semnul sustenabilităţii, „o temă extrem de actuală şi care nu poate fi ignorată”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: