Senatorul sucevean George Mîndruţă:

O dovadă despre „cât de extinsă este caracatiţa din industria lemnului”!

„În sfârşit, un pas important în gestionarea şi rezolvarea problemei tăierilor ilegale de păduri din judeţul nostru” a declarat senatorul sucevean George Mîndruţă, în contextul informaţiei despre zecile de percheziţii la firme şi ocoale silvice efectuate ieri. Potrivit senatorului, „Suceava ocupă de departe locul fruntaş la numărul de percheziţii efectuate în dimineaţa aceasta. Asta arată cât de extinsă este caracatiţa din industria lemnului”.

Senatorul George Mîndruţă a precizat că a „adresat constant de la tribuna Senatului întrebări şi interpelări, prin care a atras atenţia asupra gravităţii fenomenului”.

Potrivit lui, această problemă va fi în continuare una dintre preocupările sale. „Trebuie să gestionăm corect tăierile de lemn, iar pădurile României să fie salvate” a specificat senatorul George Mîndruţă. (D.L.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI