Cu unanimitate de voturi

Dumitru Mihalescul a fost reales preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Oamenilor de Afaceri din PNL Suceava

Organizaţia Judeţeană a Oamenilor de Afaceri PNL Suceava şi-a ales, la Gura Humorului, în prezenţa preşedintelui PNL Suceava Gheorghe Flutur şi a ministrului liberal al Antreprenoriatului şi Turismului, Daniel Cadariu,  structurile de conducere.

În funcţia de preşedinte fost reales Dumitru Mihălescul, cu unanimitate de voturi.

Din biroul de conducere mai fac parte prim-vicepreşedintele Eduart Viorel Flutur, secretarul Georgeta Iliuţ, patru vicepreşedinţi şi mai mulţi membri.

Dumitru Mihalescul a arătat că organizaţia judeţeană pe care o conduce este bine închegată, din care fac parte oameni de afaceri din diverse domenii de activitate.

„Ne dorim să venim cu iniţiative care să sprijine mediul de afaceri sucevean şi nu numai şi care să încurajeze munca. Ne bazăm pe sprijinul domnului preşedinte Gheorghe Flutur, dar şi pe cel al domnului ministru Constantin-Daniel Cadariu în implementarea iniţiativelor benefice pentru mediul economic. Mă simt deosebit de onorat să reprezint interesele oamenilor din mediul de afaceri şi nu numai din zona Bucovinei şi să ofer sprijin celor care încurajează munca! Vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o! Doar împreună facem bine pentru Bucovina!” a declarat preşedintele reales. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI