În perspectivă

Clubul Francofon al Oamenilor de Afaceri din Suceava

> Anunţul privind înfiinţarea structurii a fost făcut de primarul Ion Lungu, cu ocazia participării la Gala CCIFER 2022

 La invitaţia Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceze în România, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a participat la Gala CCIFER 2022.

Potrivit edilului-şef sucevean, la manifestarea organizată la sfârşitul săptămânii trecute au luat parte oameni de afaceri reprezentativi, parlamentari, miniştri şi, nu în ultimul rând, premierul Nicolae Ciucă, care a ţinut o alocuţiune prilejuită de acest eveniment.

Ion Lungu a spus că datorează invitaţia participării la Gala CCIFER 2022 câştigării, de Primăria Municipiului Suceava, a competiţiei „Oraşe durabile 2022”, organizată de Ambasada Franţei în Bucureşti.

Primarul a informat că a avut scurte întrevederi cu Excelenţa Sa Laurence Auer, ambasadoare a Franţei în România, cetăţean de onoare al municipiului reşedinţă de judeţ, precum şi cu François Coste, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceze în România.

Lungu arată că relaţiile dintre cele două părţi sunt strânse, în luna octombrie o delegaţie a municipalităţii sucevene urmând a fi prezentă, în oraşul francez Grenoble, la un schimb de experienţă pe probleme administrative. În acelaşi context, în luna mai a acestui an, în Suceava s-a desfăşurat un maraton de business organizat de Camera de Comerţ Franceză în România. „Acest lucru arată buna colaborare între municipalitatea suceveană şi Ambasada Franţei, pe de o parte, şi cu Camera de Comerţ Franceză în România, pe de altă parte” a declarat şeful municipalităţii sucevene.

Ion Lungu a mai anunţat că, împreună cu Paul Koller, directorul general al societăţi comerciale AMBRO Suceava, va face demersuri pentru constituirea Clubului Francofon al Oamenilor de Afaceri din Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI