Alianţa Franceză din Suceava:

Sesiunea de înscrieri pentru cursurile de limbă franceză s-a prelungit

Alianţa Franceză din Suceava prelungeşte sesiunea de înscrieri pentru cursurile anuale de limba franceză până la data de 29 septembrie 2022. Cursurile vor demara la începutul lunii octombrie şi se adresează tuturor categoriilor de public şi tuturor vârstelor – copii, adolescenţi, adulţi – după cum urmează: „Le français, c’est facile!” – cursuri de limba franceză pentru copii (7-10 ani), „Le français au college” – cursuri de limba franceză pentru adolescenţi (11-15 ani), „Cursuri de limba franceză generală pentru liceeni” (16-19 ani), „Cursuri de pregătire pentru examenul DELF/ DALF”, „Cursuri de franceză pentru adulţi” şi „Cursuri individuale”, la cerere, pentru copii, adolescenţi, adulţi, cu un orar flexibil, în funcţie de programul cursanţilor şi al profesorului.

Alianţa Franceză din Suceava are o echipă de profesori recunoscuţi pentru profesionalismul lor, care utilizează manuale şi metode actuale şi interactive de învăţare a limbii franceze, agreate de reţeaua Alianţelor franceze din România. Testele iniţiale în vederea stabilirii nivelului de studiu sunt gratuite. În funcţie de preferinţe şi de disponibilitatea lor, cursanţii adulţi pot opta atât pentru cursuri faţă în faţă cât şi pentru cursuri în regim online.

Începând din anul 2022, toţi cursanţii Alianţei Franceze au acces gratuit pe platforma Culturetheque, o bibliotecă digitală care conţine sute de cărţi, benzi desenate, noutăţi muzicale şi filme în limba franceză, dar şi documente didactice pentru învăţarea acestei limbi.

Cursurile în format fizic se vor desfăşura la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suceava, cu respectarea regulilor sanitare în vigoare. Înscrierile se fac exclusiv online. Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare, publicul poate consulta site-ul Alianţei Franceze din Suceava, Afsuceava.ro/ sau poate contacta direct secretariatul Alianţei Franceze la adresa de e-mail alianta-francezasv@gmail.com sau la numărul de telefon 0737784074 (de luni până vineri, între orele 10:00-18:00). (C.P.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI