Pe 3 octombrie

Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava organizează o dezbatere pe marginea modificării şi completării Codului muncii

> La încheierea evenimentului se vor acorda diplome de participare, precum şi modele şi proceduri pentru trecerea activităţii de la formatul pe hârtie la cel digital

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava organizează un simpozion pe tema modificărilor şi noutăţilor legislative din domeniile securităţii şi sănătăţii în muncă şi relaţiilor de muncă. Manifestarea va avea loc pe 3 octombrie, la hotelul Balada din municipiul Suceava, incluzând aspecte privind digitalizarea activităţii, soluţiile teoretice şi practice făcând obiectul unui workshop.

Evenimentul se adresează angajatorilor, lucrătorilor din domeniile securităţii şi sănătăţii în muncă, relaţiilor de muncă, cât şi serviciilor de prevenire şi protecţie interne şi externe, propunându-şi punerea în discuţie a noilor prevederi legale privind modificarea şi completarea Codului muncii, Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319 din 2006 şi a Hotărârii Guvernului nr. 1425 din 2006 referitoare la normele de aplicare a legii.

Dezbaterile privind modificarea actelor normative aduse prin Legea nr. 208 din 2021 şi Hotărârea Guvernului nr. 259 din 2022 vor avea ca invitaţi pe Nicolae Brates Dantes, inspector general de stat al Inspecţiei Muncii, Romeo Butnariu, inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava şi pe Dorin Mihăilă, inspector-şef adjunct al ITM. Acestora li se vor alătura lectorii Petrică Mureşean, fondator şi CEO al SSM.ro, Adrian Dinculescu, managing director la Namirial România, şi Diana Lupu, HR manager, Consultia România. În cadrul seminarului vor fi analizate, prin comparaţie, modificările introduse prin noua legislaţie, faţă de prevederile vechilor acte normative. „Acest seminar este deosebit de important pentru orice organizaţie, instituţie publică sau agent economic care are obligaţia de a implementa şi cunoaşte un sistem de gestiune al activităţii de SSM, PSI şi HR, corect din punct de vedere legislativ” a transmis Romeo Butnariu, şeful ITM Suceava.

La finalul evenimentului se vor acorda diplome de participare, precum şi modelele şi procedurile necesare pentru trecerea activităţii de SSM, PSI şi HR, de la formatul pe hârtie la cel digital.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: