Cea mai populară pisică din Ucraina, fugită din calea bombelor, a revenit în Ucraina

Cel mai popular motan din Ucraina, Stepan, fugit în urmă cu câteva luni din calea bombelor, a revenit din Franţa în Ucraina, alături de „iubită”, şi continuă strângerea de fonduri.

Motanul a trăit în Franţa timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească.

Bloggeriţa pufoasă s-a întors acum în Ucraina împreună cu „iubita”, Stephanie, scrie presa din Ucraina.

„Bloggerul cu patru picioare” spune că a reuşit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizaţii de protecţie a animalelor, precum şi grădinile zoologice din Nikolaev şi Harkov.

Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: „Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulţumesc tuturor pentru bunătatea şi sprijinul vostru. Prin urmare, anunţăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”.

În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Lviv.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: