Falsa maşină de poliţie de pe DN 17, de la Prisaca Dornei, a fost recondiţionată

La doar câteva zile după ce un portal de stiri local a atenţionat că maşina „fake” de poliţie de pe DN 17 din zona Prisaca Dornei cu indicativul SV 225 a fost ruptă în două, aceasta a fost recondiţionată.

Un panou din cele două care formează macheta unei o autospeciale a Poliţiei Rutiere, amplasată pe DN 17 la intrarea dinspre Câmpulung Moldovenesc, a fost rupt, iar din maşina falsă de poliţie a rămas doar partea din faţă.

Reamintim că Poliţia Rutieră a decis să monteze mai multe machete care imită autospecialele de poliţie în zone unde şoferii sunt tentaţi să apese mai mult pe pedala de acceleraţie, pentru a preveni accidentele şi încuraja un comportament responsabil al conducătorilor auto.

În această săptămână, Reţeaua Europeană a Poliţiilor Rutiere – ROADPOL desfăşoară proiectul ROADPOL Safety Days, destinat conştientizării tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situaţia în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceştia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: