Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Recompensa oferită de proprietară

Diamond Baby, căţelul lui Paris Hilton, a dispărut. Proprietara, care a angajat deja un detectiv şi un medium pentru animale de companie, oferă o recompensă „mare”.

Paris Hilton, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit pe Instagram că animalul ei de companie Chihuahua, numit Diamond Baby, s-a pierdut de miercurea trecută. Ea a cerut ajutorul urmăritorilor ei şi a spus că are inima frântă de pierderea căţelului pe care l-a descris „ca o fiică pentru mine”.

Paris a recunoscut că iniţial a fost reticentă în a cere ajutor în mod public, deoarece „oamenii pot fi cruzi”, dar acum simte că este ultima soluţie şi a oferit o „recompensă mare pentru găsirea ei”.

Căţeluşa a fost văzută ultima dată în casa vedetei din Beverly Hills, iar Paris crede că trebuie să fi scăpat în timp ce ea se muta. „Este incredibil de greu pentru mine să postez acest mesaj, pentru că am rămas fără cuvinte. Diamond Baby @HiltonPets a dispărut de miercurea trecută. Eram la o şedinţă foto şi ne mutam dintr-un loc în altul. Probabil unul dintre cei care se ocupă de mutare a lăsat vreo uşă deschisă. Familia şi prietenii mei m-au ajutat să o caut în tot cartierul meu şi am mers din uşă în uşă, dar tot nu am găsit-o. Am angajat un detectiv de animale de companie, un medium pentru animale de companie şi căutăm acum drone pentru găsirea câinilor. Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a o aduce înapoi”, a scris Paris.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: