Ce presupune pariatul pe cota 2?

Pariurile sportive se bazează pe mai multe tipuri de cote. Cotele îţi asigură câştiguri bune dacă sunt alese cu atenţie şi sunt integrate în strategii foarte bine gândite. Cota 2 este poate cea mai simplă modalitate de a dubla câştigurile din pariurile sportive. Nu ai nevoie de multe mieciuri pe acelaşi bilet că să ai 2.00, ai selecţii mai puţine şi şanse mai mari de câştig.

De regulă, biletele, pariatul pe cota 2, vor fi formate/va avea două pronosticuri. Ori avem două pronosticuri de cota 1.40, de exemplu, ori avem pronostic mare, 1.60 şi unul ceva mai mic, 1.25. Dacă vrei neapărat să ai trei pronosticuri, meciuri pe cota 2 poţi avea, dar ele vor avea neaparat cote 1.25. Un singur pronostic, o singură partidă pe biletul cota 2 şi pariul cota 2 şi ai şanse de câştig reale. De altfel cota 2 este considerată o cotă realistă.

Poți obține cote bune la cele mai meciuri sigure pariând la agențiile mari online cum este Superbet. Citește pareri despre Superbet și vezi ce spun tipsterii profesioniști despre ea.

Ce trebuie să știi despre cota 2?

Cota 2 este asociată în cele mai multe cazuri strategiei Martingale. Banca trebuie să fie mai mare la cota 2, strategia Martingale, mizele vor fi mari pe termen scurt. La pariurile pierdute se dublează miza.

Având o cotă mică ai rata de succes mare, moralul bun, procentul de bilete castigatorea mai mare, deci nu rişti foarte mult. Poţi juca şi mai des, nu necesită mult timp, ai pariat pe cota 2 şi mergi mai departe, îţi vezi de viaţa ta. Jucătorii cu bugete mari vor paria mereu pe cota 2, asta e clar.

Alte strategii care pot fi utilizate impeuna cu o cotă 2 sunt strategia Labouchere, pariere după o serie de cifre, 1-9, aranjate aleatoriu, dar şi strategia D’Alembert, unde un pariu pierdut aduce creşterea mizei cu o unitate.

Practic când pariezi pe cota 2 porneşti cu mai mulţi bani pentru că mergi oarecum la sigur, ai unul, două sau trei evenimente pe biletul care speri să fie câştigător, nu îţi asumi riscuri fără rost, ai şi trei strategii pe care le poţi testa şi aplica pentru a avea câştiguri şi mai bune la final.

Nu pune foarte multe evenimente pe un singur bilet!

Pariatul pe cota 2 presupune şi multă stăpânire de sine, ca să nu ajungi să ai multe evenimente pe bilet, dar şi atenţie la meciuri, la jocurile echipelor, la ponturi şi la statistici pentru a găsi combinaţia perfectă de evenimente de pe biletul cota 2.

Nu e greu să te foloseşti de cota 2 ca să câştigi cât mai mulţi bani din pariuri. Ai nevoie doar de ceva experienţă, de atenţie şi de documentare înainte de a avea evenimentele sportive pe bilet.

Dacă ești încă începător în tainele pariurilor, începe să te documentezi temeinic despre fiecare eveniment în parte și apelează la pariorii cu experiență care-ți pot împărtăși câteva dintre secretele lor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: