Primarul de Liteni, Tomiţă Onisii, a fost reales preşedinte al Ligii aleşilor locali PNL Suceava

> Gheorghe Flutur: PNL Suceava are cea mai bună şi mai eficientă echipă de aleşi locali

 Preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL, Gheorghe Flutur, prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, a declarat, vineri, după şedinţa Ligii aleşilor locali PNL Suceava, că liberalii suceveni au cea mai bună şi mai eficientă echipă de aleşi locali.

El a spus că a participat la o şedinţă extrem de importată a Ligii aleşilor locali din PNL Suceava, în care s-au organizat alegeri.

Potrivit lui Gheorghe Flutur, organizaţia suceveană este una dintre cele mai puternice din cadrul PNL, cu 719 aleşi locali, dintre care 54 sunt primari, 49 de viceprimari şi aproape 600 de consilieri locali.

De asemenea, potrivit lui PNL deţine singur majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava cu 19 consilieri judeţeni din 37, are primarii municipiilor din judeţ cu excepţia Fălticeniului şi primari în cele mai importante oraşe din judeţ.

„Până acum, preşedintele Ligii aleşilor locali a fost primarul de Liteni, Tomiţă Onisii, şi mă bucur că a candidat din nou şi a fost reales. Este un primar tânăr, foarte harnic, dinamic, a lăsat o amprentă foarte puternică în oraşul Liteni ca gospodar” a spus Flutur.

El a menţionat că a fost şi va rămâne alături de primarul de Liteni ca lider al aleşilor locali liberali din judeţ şi că se bucură că, alături de echipa primarilor PNL din judeţul Suceava, acesta a avut o prestaţie excelentă în această perioadă.

„Eu, ca preşedinte al Ligii Naţionale a Aleşilor Locali PNL, am fost şi voi rămâne alături de ei. Îmi voi depune mandatul de preşedinte al Ligii pentru că deţin funcţia de prim-vicepreşedinte PNL, dar pentru ceea ce s-a întâmplat până acum în judeţul Suceava cred că PNL are cea mai bună şi cea mai eficientă echipă de aleşi locali” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI