Handbal masculin, Liga Zimbrilor

CSU din Suceava a făcut spectacol în meciul cu Poli Timişoara

> Într-o partidă din etapa a IV-a, CSU din Suceava – Poli Timişoara 34-25 (18-15)

În cadrul etapei a IV-a a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava a primit, la finele săptămânii trecute, vizita echipei Poli Timişoara. Gazdele s-au impus în duelul universitar într-o manieră categorică cu scorul de 34-25 (18-15).

Handbaliştii antrenaţi de Petru Ghervan, Bogdan Şoldănescu şi Iulian Andrei au preluat iniţiativa încă din startul meciului şi nu au mai cedat până la sfârşit. Se spune că Banatul e fruntea, însă echipa Bucovinei a fost ca o inimă care a pulsat sânge în venele învingătorilor. A fost un meci în care s-a văzut atâta dorinţă de victorie din partea gazdelor, încât credem că nimeni nu ar fi rezistat în faţa lor. Publicul sucevean iubitor de handbal a rezonat şi el excelent cu jucătorii suceveni şi CSU din Suceava a învins Poli Timişoara clar cu 34-25 şi are şase puncte în clasamentul primului eşalon valoric al handbalului masculin românesc după patru etape. De menţionat un lucru, „clasic” în handbal, dacă portarul este în mână, atunci jumătate din succes este asigurat, iar portarul gazdelor Makaria a apărat magistral.

În etapa viitoare formaţia suceveană va întâlni în deplasare echipa CSM Vaslui. (foto: ADRIAN POPOVICI)

 Rezultate consemnate în etapa a IV-a a Ligii Zimbrilor:

CSM Bucureşti – CSM Vaslui            33-29

CSU din Suceava – Poli Timişoara   34-25

Minaur Baia Mare – CSM Constanţa 24-23

CSM Oradea – CSM Bacău               26-29

CSU Odorheiu Secuiesc – Dinamo   28-43

Au mai rămas de jucat partidele CSM Focşani – HC Buzău şi Steaua – Potaissa Turda.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI