COMUNICAT DE PRESA

Comunicat de presa începere proiect LANSAREA ÎN PRODUCȚIE A UNEI GAME DE DISPOZITIVE TIP SENZOR, CONTROLLER, GATEWAY DESTINATE VÂNZARII CĂTRE INTEGRATORI ȘI UTILIZATORI FINALI

Septembrie  2022

Proiectul “LANSAREA IN PRODUCTIE A UNEI GAME DE DISPOZITIVE TIP SENZOR, CONTROLLER, GATEWAY DESTINATE VÂNZĂRII CĂTRE INTEGRATORI SI UTILIZATORI FINALI”, cod MySMIS 150626, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către TEDELCO SRL și are o valoare totală de 1.319.325,28 lei, din care 956.033,43 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*