„O zi istorică, de o mare însemnătate”

Conducerile USV şi SJU au semnat ieri protocolul în vederea înfiinţării Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Suceava

Conducerea Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) şi cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Ioan cel Nou” Suceava au semnat, miercuri, în prezenţa preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, protocolul de colaborare dintre SJU Suceava şi USV în vederea înfiinţării Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că este o zi istorică şi de o mare însemnătate.

El a arătat că SJU Suceava are 29 de secţii şi 5 compartimente, că majoritatea şefilor de secţii sunt doctori în ştiinţă, iar pentru început se vor autoriza câteva dintre secţii, urmând ca procesul să continue.

Flutur a spus că din acest moment se trimit documentaţiile pentru avizare la Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii.

Prorectorul USV, prof. univ. dr. Mihai Dimian, a mulţumit managerului SJU Suceava şi preşedintelui CJ Suceava pentru această oportunitate, exprimându-şi încrederea că proiectul va fi finalizat prin avizarea de ministerele Educaţiei şi Sănătăţii.

„Odată ce spitalul devine spital clinic, celelalte secţii se pot autoriza în acest cadru mult mai uşor” a spus Mihai Dimian. (Vom reveni) (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI